stöd oss

STÖD OSS

 

Att förbereda, administrera och organisera en oberoende Filmfestival av det slag och fokus vi har är en glädje att göra, men finansiellt svagt och med låg budget. Om du är intresserad av att stödja oss och den verksamhet vi bedriver finns det ett par olika sätt att göra så. Du kan vara säker på att vi använder de medlen vi får för att förbättra och bygga ut festivalen och att alla bidrag är värdefulla.

 

Du kan donera direkt via PayPal med Kreditkort, du kan också bli Festivalmedlem på Patreon där du får olika saker i utbyte som till exempel gratis inträde till festivalen, tillgång till program online och mer!

 

Om du är intresserad kan du involvera dig som volontär, på festivalen har vi mycket på gång du kan hoppa in på, men även över året finns olika saker att göra som kan vara spännande.

 

Slutligen finns möjligheten att bli Sponsor och oilka former av samarbeten. Sponsring kan vara genom antingen direkta medel eller genom olika former av tjänster eller produkter. Till exempel tjänster/produkter till vinnande filmer, logistiska medel för besökare, reklamannonser med mera.

 

Samarbeten kan vara till exempel en filmtidskrift eller blog som täcker festivalens filmer, poesiläsning, musik osv.

 

För att få veta mer om olika sätt att stödja oss, se sektionerna nedan.

 

1) Blie Festivalmedlem på Patreon

 

Patreon är en sida för donationer med start på 1$ där värden, i detta fall vi, kan olika erbjuda saker till medlemmarna. Det möjliggör för oss att skapa ett community av medlemmar och sätta mål att jobba mot. Det är en jättebra platform för den som vill stödja oss och samtidigt kunna följa och möjliggöra målen vi jobbar mot.

 

Vi erbjuder alla våra Patrons gratis inträde till våa event samt möjlighet att streama festivalprogrammet under festivalperioden, du behöver alltså inte ens vara i Sverige för att kunna se festivalen, du kan sitta på semester i Brasilien om du vill!

 

2) Donera

 

Vill du helt enkelt donera utan registering på externa platformar? Det kan du! Clicka helt enkelt på loggan nedanför, där kan du donera vilken summa du vill med kortbetalning.

 

3) Volontär

 

Om du vill hjälpa till på Festival är vi glada att välkomna dig! I förbederelserna fram till det fysiska eventet är det många olika fält där du kan assistera - välkomna besökande filmskapare, teknisk logistik och hjälp innan och under visningar, promotion av festivalen på olika sätt, fotografering med mera.

 

Från vår sida kan vi erbjuda gratis inträde till alla visningar, Festivaltröja och goodiebag och framför allt se till att det blir en rolig och värdefull erfarenhet för dig.

 

Om du är intresserad av att vara volontär, skriv till oss på web [a] hogakusten-filmfestival.com

4) Sponsor, Partnerskap och samarbeten

 

Kanske vill du sponsra de vinnande filmerna med tjänster/produkter? Eller göra en sponsor/reklamannons som spelas till varje föreställnings introduktion och på hemsidan? Eller du driver en blog och vill göra en cross-promotion och skriva om filmerna? 

 

Vi arbetar med oberoende film, självproducerad och med en egen röst, från alla världens hörn i alla olika stilar och på vår festival och hemsida är det detta vi firar och promotar.

 

Om du representerar ett företag, orgnisation, filmklubb, förening, magasin, blog eller något annat där du tror att ett Sponsoravtal eller Partnerskap skulle vara något för er och oss, eposta oss gärna på web [@] hogakusten-filmfestival.com

Sponsors & partners 2019